søndag den 25. juli 2010

Ribe camping

Så er vi hjemme igen efter en dejlig ferie på Ribe camping.

Vi var kun fire afsted i år - mærkelig fornemmelse.....men Michelle har fået et godt job i Djurs Sommerland, så der var ikke tid til ferie for hende.
Men hun har vist haft det sjovt alligevel - imens vi var væk, var hun en tur i København og tivoli med en veninde. De arbejder begge to i Djurs og så kan de komme gratis ind og få gratis turbånd - det skal da bruges:) Hun havde også været til personalefest i badeland i Djurs - de holder fest hver torsdag efter lukketid - der er vist en god personalepleje.
Vi andre boede i en lille hytte. Der var køjesenge, et lille funktionelt køkken med to kogeplader, ingen vand og intet toilet, men super hyggeligt :)
Til gengæld var der bygge nyt 5 stjernet bade og toiletbygning. Der var rigtig fint, med dejlig varme og musik. Der var endda også lavet hundebad - vi havde desværre ikke Bamse med...
I løbet af ugen har vi været på Ribe vikingcenter, i Legoland hvor vi var i en vild piratdyst - vi var drivende våde bagefter:), vi har set en del sluser, været på slikindkøb i Tyskland, Maja og Kaare har været på fossiljagt, vi har naturligvis været oppe i tårnet på Ribe domkirke - 248 trin,

ude og gå med vægteren i Ribe, Melissa og jeg har været ude og shoppe, vi har spillet minigolf og så har vi nydt livet på camping pladsen, hvor der var opvarmet udendørs swimmingpool:) Og en masse andre dejlige ting - EN DEJLIG FERIE:)

1 kommentar:

mormormor sagde ...

Musik på toilettet. Sikken luksusferie. Åh hvor det lyder godt og ser godt ud på billederne.